Ilse DeLange en Waylon reageren enthousiast bij aankomst op Schiphol. Het duo bereikte als The Common Linnets de tweede plaats bij het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen.
Volledig scherm
Ilse DeLange en Waylon reageren enthousiast bij aankomst op Schiphol. Het duo bereikte als The Common Linnets de tweede plaats bij het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. © anp

Gouden plaat voor Ilse en Waylon

Ilse DeLange en Waylon hebben vanavond in RTL Late Night een gouden plaat gekregen voor hun gezamenlijke album. Van de gelijknamige cd van gelegenheidsduo The Common Linnets gingen sinds de release vrijdag al meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank.

  1. GTST eindigt volgende week met seksueel geweld en hulpboodschap

    GTST eindigt volgende week met seksueel geweld en hulpbood­schap

    De timing van de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden kan haast niet actueler. De aflevering van volgende week maandag eindigt in seksueel geweld. De kijkers zien na afloop de tekst: ‘Een op de vier vrouwen in Nederland krijgt te maken met seksueel geweld’. Daarna volgt informatie over het Centrum Seksueel Geweld. De aflevering, die nu al op Videoland te zien is, komt vlak nadat onder meer The Voice of Holland-coach Ali B werd aangeklaagd voor seksueel geweld.