Volledig scherm
© ANP/Kippa

Haris is de winnaar van X Factor 2013

Haris is de winnaar van X Factor 2013. Met ruim de helft van de stemmen (64 procent) wist hij het publiek voor zich te winnen. Haris heeft een platencontract in de wacht gesleept, mag een single uitbrengen en een album opnemen.

Volledig scherm
© Haris (L). ANP Kippa

Als eerste moest B-Brave de finale verlaten. Daarna ging de strijd verder tussen Haris en Adriaan. Allebei hebben ze hun single ten gehore gebracht. Het nummer van Haris heet Playing with fire.

Een optreden van Adriaan zorgde eerder op de avond voor gemengde reacties. Hij presteerde niet optimaal omdat hij zijn zenuwen niet onder controle had.

  1. Beste Zangers? Beste hits! Tientallen miljoenen views voor deze knallers
    PREMIUM

    Beste Zangers? Beste hits! Tientallen miljoenen views voor deze knallers

    Niet The Voice of Holland, niet Holland's Got Talent en ook niet een andere talentenjacht, maar Beste Zangers is het programma om te scoren als artiest. Glennis Grace gaf haar ingedutte carrière een nieuw leven met een dikke nummer 1-hit, André Hazes stapte voor het eerst uit de schaduw van zijn beroemde vader en Davina Michelle werd de succesvolste vrouwelijke artiest ooit in de Nederlandse Top 40. Het zangprogramma van de AvroTros kan met recht een hitmachine worden genoemd.