Twan Huys
Volledig scherm
Twan Huys © ANP

Huys: 'Holleeder in College Tour spannendste tv-moment ooit'

John van den Heuvel en Twan Huys hebben zich opnieuw uitgelaten over het interview met topcrimineel Willem Holleeder in College Tour. De twee kibbelden vanochtend tijdens het programma van 3FM-dj Giel Beelen. Vanavond gaf Van den Heuvel in RTL Boulevard aan het jammer te vinden hier ruzie over te maken. Twan Huys op zijn beurt in De Wereld Draait Door: 'Hij zit een beetje te kletsen. Hij moest met de billen bloot en kwam er niet uit'.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  27

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 3. Huys en Van den Heuvel ruziën bij Giel over Holleeder
  Update

  Huys en Van den Heuvel ruziën bij Giel over Holleeder

  College Tour-presentator Twan Huys heeft het vanmorgen op Radio 3FM aan de stok gehad met misdaadverslaggever John van den Heuvel van de Telegraaf. Huys, die werd geïnterviewd door 3FM-deejay Giel Beelen, liet blijken dat hij niet blij is met de negatieve publiciteit die is ontstaan rond het programma College Tour, waarin topcrimineel Willem Holleeder te gast is. Zeker de kritiek in De Telegraaf, waar men volgens Huys het liefst ziet dat het programma en zelfs de omroep NTR per direct wordt opgedoekt, vindt hij onterecht.