Volledig scherm

Kandidaten 'Wie is de Mol? 2012' uitgelekt

De kandidaten van het tv-programma 'Wie is de Mol?' zijn gespot op Schiphol. De opnames worden gemaakt in IJsland en mogelijk gaat voormalig NET5-presentator Art Rooijakkers de nieuwe reeks presenteren.

Volledig scherm
William Spaaij FOTO ANP
Volledig scherm
Frits Huffnagel FOTO ANP

Dat meldt weekblad Privé.

'Dan sta je daar 'toevallig' op Schiphol en kom je de crew tegen van Wie is de Mol 2012. Het grote geheim van de AVRO ligt op straat,' vertelt Evert Santegoeds. 'Het is echt wonderbaarlijk hoe het elk jaar geheim gehouden wordt.' Op Schiphol stonden William Spaaij, Anne-Marie Jung, Marit van Bohemen, Maarten van der Weijden, Dio, Hadewych Minis, Liesbeth Staats en Frits Huffnagel. 'We wisten al dat Huffnagel gestopt was met de politiek, maar nu weten we wat hij daarna is gaan doen,' lacht de societywatcher schalks.
 
Het gerucht ging dat ook Louis van Gaal mee zou doen, die immers zonder werk zit nu hij geen trainer meer is van Bayern München. Ook Louis stond op Schiphol, bij hetzelfde loket, maar hij bleek uiteindelijk niet naar IJsland te gaan.

Santegoeds meent ook te weten wie de presentatie op zich gaat nemen. 'Ieder jaar is het Pieter Jan Hagens, maar die is nog op de buis bij  EénVandaag.' Santegoeds denkt dat Art Rooijakkers de nieuwe presentator is. 'Rooijakkers is van NET5 naar de AVRO vertrokken zonder dat gezegd is welk programma hij daar ging doen. Dit zou de voornaamste klus kunnen zijn die hij daar in de wacht heeft gesleept.'

Volledig scherm
Art Rooijakkers, de winnaar van de vorige editie en wellicht de presentator van de volgende serie 'Wie is de Mol'. FOTO ANP
 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.