Volledig scherm
PREMIUM
Fien © RTL

Kiene Fien schaakt, smeedt en schudt Robinson op

expeditie jansenWie wint welke proef, lijdt het meeste honger of smeedt de gemeenste plannetjes om anderen weg te stemmen? Verslaggever Dennis Jansen kijkt in de rubriek Expeditie Jansen wekelijks terug op Expeditie Robinson in drie thema’s: honger, held & hartzeer. Deze week: Snode plannen, het gekonkel is definitief losgebarsten

Honger

De honger zat ‘m dit keer bij de kijker. En wel na de aftiteling. Honger naar meer Robinson, want hoe gaat het verder met Hugo? Is hij de eerstvolgende die eruit wordt gestemd? Of winnen ze een keer een proef? Wanneer gaat Rambo Roy een andere kant laten zien dan de eigenaar van een koraalnagelstudio? Wanneer valt Kamp Noord in tweeën? Het is bijna ouderwetse televisie, want… jaja, we moeten een week wachten. En dat is de kleine kinderen van tegenwoordig (ik wil Bassie & Adriaan kijken, nu, nu, nu! Eerst deel 1, dan 2, dan 3 tot en met deel 1.368) bijna niet meer uit te leggen.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72459 stemmen