Volledig scherm
Kelly lacht als Martin (Peter Paul Muller) zijn nieuwe pak vies maakt © SBS6

Kijkcijferdieptepunt voor Villa Morero

Slecht nieuws voor Martin Morero, ofwel acteur Peter Paul Muller. De show heeft maandagavond een laagterecord bereikt. Slechts 409.000 mensen stemden om 21.30 uur af op SBS6, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

In Villa Morero ontvangt Martin Morero, samen met tante Cor, gasten in zijn villa aan het water. In de zesde aflevering brachten zanger Jeroen van der Boom en de Belgische Kelly Pfaff een bezoek aan het stel. De eerste aflevering van het nieuwe tv-format, waarin Lange Frans en Ireen Wust te zien waren, trok 523.000 kijkers.

Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, dat gepresenteerd wordt door Lieke van Lexmond, trok op RTL5 564.000 kijkers. Wie Trouwt Mijn Zoon (SBS6) moest het doen met 440.000 mensen.

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72431 stemmen