Volledig scherm
Kelly lacht als Martin (Peter Paul Muller) zijn nieuwe pak vies maakt © SBS6

Kijkcijferdieptepunt voor Villa Morero

Slecht nieuws voor Martin Morero, ofwel acteur Peter Paul Muller. De show heeft maandagavond een laagterecord bereikt. Slechts 409.000 mensen stemden om 21.30 uur af op SBS6, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

In Villa Morero ontvangt Martin Morero, samen met tante Cor, gasten in zijn villa aan het water. In de zesde aflevering brachten zanger Jeroen van der Boom en de Belgische Kelly Pfaff een bezoek aan het stel. De eerste aflevering van het nieuwe tv-format, waarin Lange Frans en Ireen Wust te zien waren, trok 523.000 kijkers.

Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, dat gepresenteerd wordt door Lieke van Lexmond, trok op RTL5 564.000 kijkers. Wie Trouwt Mijn Zoon (SBS6) moest het doen met 440.000 mensen.

  1. Tranentrekker Love is in the Air: broer en acht zussen zien Koos (94) voor laatste keer in Zuid-Afrika

    Tranentrek­ker Love is in the Air: broer en acht zussen zien Koos (94) voor laatste keer in Zuid-Afri­ka

    Waar familieherenigingen in het RTL 4-programma Love is in the Air normaal gesproken hartverwarmend zijn, had die van de familie Vorstenbos vanavond een ietwat triest randje. De 94-jarige Koos werd in Kaapstad opgezocht door zijn broer en acht zussen, om hem naar alle waarschijnlijkheid voor de laatste keer te omhelzen. Het zorgde voor emotionele momenten in de show van Robert ten Brink.