Volledig scherm
Kelly lacht als Martin (Peter Paul Muller) zijn nieuwe pak vies maakt © SBS6

Kijkcijferdieptepunt voor Villa Morero

Slecht nieuws voor Martin Morero, ofwel acteur Peter Paul Muller. De show heeft maandagavond een laagterecord bereikt. Slechts 409.000 mensen stemden om 21.30 uur af op SBS6, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

In Villa Morero ontvangt Martin Morero, samen met tante Cor, gasten in zijn villa aan het water. In de zesde aflevering brachten zanger Jeroen van der Boom en de Belgische Kelly Pfaff een bezoek aan het stel. De eerste aflevering van het nieuwe tv-format, waarin Lange Frans en Ireen Wust te zien waren, trok 523.000 kijkers.

Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde, dat gepresenteerd wordt door Lieke van Lexmond, trok op RTL5 564.000 kijkers. Wie Trouwt Mijn Zoon (SBS6) moest het doen met 440.000 mensen.

  1. Humberto Tan: Ik had de naam RTL Late Night niet aangehouden
    video

    Humberto Tan: Ik had de naam RTL Late Night niet aangehou­den

    Humberto Tan begint vanavond aan een nieuwe klus als talkshowhost. Hij gaat samen met onder meer oud-voetballer Theo Janssen het voetbalweekeinde bespreken op RTL 7. Hij duikt daarmee in het gat van Voetbal Inside bij de zender. Toch koos hij voor een andere naam. Hij had gehoopt dat RTL dat ook zou doen bij zijn oude show RTL Late Night, bekende hij gisteren aan Özcan Akyol bij Onze Man in Deventer op NPO Radio 1.