Volledig scherm

Knallende ruzie tussen meisjes in de jungle

De meisjes van het tv-programma 'echte meisjes in de jungle' zijn de schrik nog niet te boven van de spinnenopdracht van vorige week of een volgend probleem dient zich alweer aan binnen de groep. Het broeide al een tijdje tussen Michella en Amanda en plotseling is de spanning tussen de twee niet meer te houden. Ze krijgen knallende ruzie en vliegen elkaar letterlijk in de haren. Dit is niet zonder gevolgen.

In de uitzending van donderdag 7 april zet Quintis Ristie ook de spinnen weer terug in hun vertrouwde omgeving: de jungle. De tien meisjes zijn volledig in shock nadat zij zich realiseren dat de vogelspinnen gewoon naast hun hangmatten bivakkeren.
 
De luxeopdracht bestaat deze week uit een zware jungletocht, waar maar geen einde aan komt. De meiden moeten het uiterste van zichzelf vergen en wanneer ze eindelijk de eindstreep hebben gehaald, slaat bij de Sranang Sweeties de vlam in de pan.
 
De dames krijgen het in deze aflevering van 'Echte Meisjes In De Jungle' verder zwaar te verduren tijdens een opdracht waarbij Quintis hen laat kennismaken met echt biologisch Surinaams voedsel. De meiden blijken veel over te hebben voor luxe, want ze proberen al walgend en gillend netjes hun bordjes leeg te eten. (BRUNOPRESS)

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72500 stemmen