Little Britain-acteur springt podium op met homoberen

Acteur David Walliams, een van de hoofdrolspelers uit de Britse comedy Little Britain, kon zich dit weekeinde niet inhouden als jurylid van Britain's Got Talent. Hij moest en zou het podium op om mee te doen aan het nummer dat ten gehore werd gebracht door een groep met de naam Showbears.

Volledig scherm
David Walliams met zijn echtgenote, het Nederlandse topmodel Lara Stone, twee weken geleden te gast bij de Britse premier Cameron op Downing Street 10. © getty

De 'Showbears', gekleed in glinsterende matrozenpakjes, brachten een aangepaste versie van 'It's Raining Men' van The Weather Girls. Walliams liet meteen na afloop weten dat hij graag aan het spektakel zou meedoen. Daarop kreeg hij een glitterhoedje in zijn handen gedrukt en kon hij los gaan.

Ernstig ziek
Walliams is gehuwd met het Nederlandse topmodel Lara Stone. Hij is ook een getalenteerd zwemmer. Vorig jaar september kwam hij in het nieuws doordat hij na een zwemtocht voor het goede doel, waarbij hij 225 km aflegde door de Theems, ernstig ziek werd, vermoedelijk als gevolg van het vervuilde rivierwater.