Volledig scherm
Lucille Werner © ANP Kippa

Lucille Werner is tevreden zonder kinderen

Lucille Werner omschrijft zichzelf als 'een echt kindermens', ook al hebben zij en haar man zelf geen kinderen. "Ik ervaar het niet als een gemis", zegt de 45-jarige Lingo-presentatrice in het AD.

"Kinderen krijgen is niet iets waar we de afgelopen jaren mee bezig zijn geweest", zegt Lucille. "We zijn tevreden met het mooie leven dat we nu hebben en gehecht aan ons werk en onze carrières. Maar ik zeg nooit nooit! Ik ben in alles een laatbloeier."

Lulu, zoals de bijnaam van Lucille luidt, krijgt regelmatig de jonge kinderen van haar jongere broer en zus over de vloer. "Ik doe, als een soort suikertante, van alles met die kleintjes. Thuis heb ik een speciale Lulu-lade barstensvol speelgoed en tekenspulletjes. Als die opengaat, is het net alsof er een bom in m'n huiskamer is ontploft."

Vanaf zondag over een week is bij de TROS de dramareeks Caps Club te zien, die door Lucille ontwikkeld is. Vijf klasgenoten, waaronder de slechtziende Cappie, beleven daarin spannende avonturen. "Caps Club laat zien dat iedereen, lichamelijk beperkt of niet, wel degelijk in staat is om alleen of samen doelen in het leven te bereiken", aldus Lucille.