Volledig scherm
© Bruno/anp

Naast Sabia en boer Geert ook Peter R. in telepathieshow SBS

Naast Sabia Engizek (37) en 'geile' boer Geert Krops (65) nemen ook polderdiva Patricia Paay (66), misdaadverslaggever Peter R. de Vries (58) en presentator Kay Nambiar (32) plaats in de jury van de nieuwe telepathieshow van SBS6.

Volledig scherm
Patricia Paay. © ANP Kippa
Quote

Ik weet niet wat er op mij af gaat komen, maar ik ben niet makkelijk om de tuin te leiden

Peter R. de Vries

,,Ik weet niet wat er op mij af gaat komen, maar ik ben niet makkelijk om de tuin te leiden'', zegt Peter R. tegen Shownieuws. Ook oud-VVD-politicus Frits Huffnagel is van de partij in het liveprogramma, dat wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

In de show strijden zestien mentalisten in twee teams tegen elkaar op het gebied van gedachten lezen, telepathie en telekinese. Ze worden eerst vier maanden lang gecoacht door lepelbuiger Uri Geller en de Italiaanse mentalist Walter Rolfo. De beste mentalist mag zich Mindmaster van het jaar noemen.

Die beslissing ligt in handen van de kijkers én de zogenoemde Raad Van 10. Deze raad bestaat uit tien BN'ers die alle acts 'ondergaan' en daarna beoordelen. De show is vanaf vrijdag 20 november te zien op SBS6.

Babybuik?
Op die dag moet ook duidelijk worden hoe de 'babybuik' van Sabia er uitziet. De ex van voetballer Rafael van der Vaart zegt vijf maanden zwanger van hem te zijn, maar heeft slechts een klein buikje. Zowel de moeder als de opa van Rafael zeiden onlangs dat haar zwangerschap een fabeltje is.

Toch bedankte Sabia haar fans zaterdag op Instagram wederom voor alle steun. ,,Jullie zijn geweldig'', schrijft ze.