Ex-weerman Erwin Kroll.
Volledig scherm
Ex-weerman Erwin Kroll. © ANP

NOS talentenjacht: op zoek naar de nieuwe Erwin Kroll

Weermannen en -vrouwen van Nederland opgelet. Het NOS Journaal zoekt een vervanger voor Erwin Kroll, die eind augustus zijn vertrek aankondigde. Op vrijdag 9 november kunnen kandidaten een screentest doen op de Wageningen Universiteit, maakt de omroep bekend.

 1. Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’
  PREMIUM

  Hebben de carrières van Marco Borsato en Ali B nog toekomst? ‘Hun inkomsten zijn aan het opdrogen’

  Radiostations draaien hun nummers niet meer, televisiestations zeggen de samenwerking op, ze worden ontvriend door collega-sterren en het grote publiek kotst hen uit. Dat beschuldigingen zijn dan ook extreem: van het betasten van minderjarige meisjes tot daadwerkelijke verkrachting. “Allemaal vanuit een machtspositie”, zo klinkt het bij de slachtoffers. Komt het na de ‘The Voice Holland’-onthullingen ooit nog goed met de eens zo glanzende carrières van Ali B en Marco Borsato? “Elk woord is er nu één te veel.”
 2. PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  PVV zet zaak over uitspraken Özcan Akyol in VI Vandaag niet door

  De PVV zet de zaak tegen Özcan Akyol over zijn uitspraken in VI Vandaag - over het ontnemen van stemrecht bij mensen met een moslimachtergrond - niet door. De partij eiste dat de AD-columnist zijn uitspraken binnen vijf dagen zou rectificeren en gaf aan anders te overwegen naar de rechter te stappen. Maar advocaat Geert-Jan Knoops, die de brief naar Akyol verstuurde, heeft geen verder instructies gekregen, bevestigt hij aan deze site.