Oprah Winfrey
Volledig scherm
Oprah Winfrey © EPA

Oprah Winfrey maakt wekelijkse talkshow over Covid-19

Oprah Winfrey is terug in de talkshowwereld. De presentatrice maakt voor Apple+ een wekelijks praatprogramma over het coronavirus.

De eerste aflevering van Oprah Talks Covid-19 kwam zondag uit en is voor iedereen toegankelijk, dus ook mensen die geen abonnement hebben op de streamingservice van Apple. In een tweet liet Oprah dit weekend weten: ,,Net als miljoenen andere mensen over de hele wereld, probeer ik nu al meer dan een week veilig thuis te blijven. Ik weet dat veel mensen zich gestrest, overweldigd en onzeker voelen. Daarom wilde ik wat hoop bieden en heb leiders en mensen die dit nu meemaken gevraagd wat perspectief te bieden.’’

In de eerste episode van het programma praat Oprah onder meer, via Facetime, met acteur Idris Elba, die vorige week bekendmaakte het coronavirus te hebben opgelopen. Het is de bedoeling dat Oprah Talks Covid-19 wekelijks uitkomt zolang de coronacrisis duurt. De uitzendingen zijn wereldwijd te bekijken.

  1. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
    TV-SHOW NL NA CORONA

    Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

    Hebben alleen mensen die gezond leven straks nog recht op levensreddende zorg? En blijven we afstand houden, ook als de crisis voorbij is? Het waren belangrijke vragen die langskwamen in De Toekomst van Nederland, ons leven na corona. De gezamenlijke talkshow van het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland was dinsdagavond twee uur lang te zien op SBS6. Hieronder lees en bekijk je de highlights van de uitzending.