Volledig scherm
In navolging van Rico Verhoeven krijgt ook Badr Hari zijn eigen docuserie. © ANP

Rico Verhoeven en Badr Hari vechten nu ook om kijkcijfers

In navolging van Rico Verhoeven krijgt ook Badr Hari zijn eigen docuserie. Videoland volgt Badr in aanloop naar zijn gevecht met Rico op 21 december, zo heeft RTL gisteren bekendgemaakt.

De driedelige serie is gemaakt door documentairemaakster Anna van ‘t Hek. Zij zoomt niet alleen in op de fysieke en psychische voorbereiding van het nu al veelbesproken gevecht, maar volgt Badr ook in zijn persoonlijke leven. Onder meer de jeugd van Badr, zijn (gezins)leven in Marokko en zijn omstreden verleden komen aan bod.

De eerste twee afleveringen staan vanaf 14 december op Videoland, het slot volgt op 28 december. Bij RTL’s concurrent Talpa is momenteel een docuserie over Rico te zien. Naar de eerste aflevering op SBS6 keken maandag 327.000 mensen.

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.