Volledig scherm
© anp

Rob van Someren maakt comeback bij Radio 10

Rob van Someren keert vanaf 12 januari terug op de radio bij Radio 10. De dj, die eerder dit jaar bij Radio Veronica ontslagen werd, gaat voor de zender Somertijd maken. Het programma zal op de zender tussen 16.00 en 19.00 uur te horen zijn.

Van Someren: ,,Ik kan niet wachten tot 12 januari. Na een lange gedwongen radiostilte gaan we eindelijk weer los met Somertijd. Goed nieuws voor mijn vrouw, die weer wat rust krijgt thuis en goed nieuws voor al die honderdduizenden luisteraars van Somertijd. Mijn radio staat al lange tijd op Radio 10 en ik vind het fantastisch om weer lekker radio te kunnen maken bij zo'n leuke enthousiaste club als Radio 10.'' Ook Somertijd-sidekick Sven van Veen en andere vertrouwde stemmen maken de overstap naar Radio 10.

Carlo de Boer, Algemeen Directeur van Radio 10: ,,Rob is een van de beste dj's van het land en heeft enorm veel fans en luisteraars. Zijn vrolijke manier van radio maken past perfect bij Radio 10. Het wordt weer lachen in de avondspits en het is te gek dat Somertijd over drie weken weer elke werkdag te horen is op de Nederlandse radio.''

Vorige maand won Rob van Someren nog de Zilveren Radioster voor beste mannelijke presentator. Het programma Somertijd werd in 2013 onderscheiden met de Gouden RadioRing voor beste radioprogramma. Voorganger Edwin Ouwehand blijft bij de zender, maar komt op een ander tijdstip in de programmering.