DJ Gerard Ekdom ruikt aan de jurk van Doutzen Kroes die acteur Robert de Hoog (links) ter veiling aanbiedt.
Volledig scherm
DJ Gerard Ekdom ruikt aan de jurk van Doutzen Kroes die acteur Robert de Hoog (links) ter veiling aanbiedt. © anp

Spetterende jurk Doutzen onder de hamer voor 3FM

Gans bekend Nederland zet zich deze week in voor de actie Serious Request van 3FM, door allerlei spullen te veilen. En nu kan er ook flink worden geboden op de jurk van Doutzen Kroes, waarin zij in de 3D-film Nova Zembla van het scherm afspat.

Tegenspeler Robert de Hoog kwam de jurk gisteren aanbieden in het Glazen huis in Leiden, waarin drie dj's non-stop radio maken en niet eten voor de actie. Inmiddels is er al 124.000 euro voor de jurk geboden. De veiling loopt nog tot morgenmiddag twee uur.

De jurk werd ontworpen door Marion Boot en Marjan van Nieuwenhuyzen. Wie het kledingstuk ook daadwerkelijk aan wil, heeft wel een modellenmaatje van 34/36 nodig. De jurk bestaat voor 100 procent uit zijde.

De veilingactie van 3FM is een groot succes. Op de site van Serious Request is ook te bieden op het gele autootje van Coen & Sander en een naaktschilderij van Sanne Hans (Miss Montreal).

  1. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
    TV-SHOW NL NA CORONA

    Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

    Hebben alleen mensen die gezond leven straks nog recht op levensreddende zorg? En blijven we afstand houden, ook als de crisis voorbij is? Het waren belangrijke vragen die langskwamen in De Toekomst van Nederland, ons leven na corona. De gezamenlijke talkshow van het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland was dinsdagavond twee uur lang te zien op SBS6. Hieronder lees en bekijk je de highlights van de uitzending.