Volledig scherm
©BRUNOPRESS

Stacey Rookhuizen naakt in kersteditie Playboy

Stacey Rookhuizen zal volgende maand te bewonderen zijn in de kerstuitgave van Playboy. Het jurylid van X Factor is gefotografeerd 'tegen de skyline van New York', aldus het mannenblad.

De internationale topfotograaf Jaap Vliegenthart heeft de foto's gemaakt. Hij staat bekend om zijn surrealistische stijl. Hoofdredacteur Jan Heemskerk wil niet te veel verklappen: 'Maar centraal in de shoot staat New York, spotten met verhoudingen, en een Stacey zoals men die nog maar zelden heeft gezien. Ik ben een gelukkig mens', aldus Heemskerk.

Stacey zal op woensdag 7 december het eerste exemplaar overhandigd krijgen. Vorig jaar was Birgit Schuurman de 'kerstchick'.

Volledig scherm
  1. Luizenmoeder en Van Erp winnen vakprijs voor scenaristen

    Luizenmoe­der en Van Erp winnen vakprijs voor scenaris­ten

    De scenario's van De Luizenmoeder, de speelfilm Niemand in de stad en de korte film Tienminutengesprek zijn vandaag uitgeroepen tot de beste Nederlandse scripts van 2018. De drie producties werden door het Netwerk Scenarioschrijvers bekroond met de Zilveren Krulstaarten, de Nederlandse vakprijs voor scenaristen. De uitreiking vond plaats in Vondel CS in Amsterdam. De winnaars worden gekozen door de leden van het Netwerk Scenarioschrijvers.