Volledig scherm
Terror Jaap won in 2008 het realityprogramma De Gouden Kooi. © Brunopress

Terror Jaap en Kelly van der Veer terug op televisie

De kandidaten van het nieuwe zaterdagavondprogramma van SBS6 zijn bekend. Onder anderen Jaap Amesz (bekend als Terror Jaap uit de Gouden Kooi) en transseksueel Kelly van der Veer zullen te zien zijn in Sterren Springen.

Volledig scherm
Kelly van der Veer. © Brunopress

In de show die wordt gepresenteerd door Gerard Joling wagen BN'ers een sprong van de duikplank als schoonspringer, zo heeft Shownieuws bekendgemaakt.

De volgende namen hebben hun medewerking ook toegezegd: Liza Sips, Kimberley Klaver, Dick Taat, Patty Brard, Justine Pelmelay, Pauline Wingelaar, Ralf Mackenbach, Kleine Viezerik, Myrthe Mylius en Yuri van Gelder. Dries Roelvink fungeert als badmeester.

Patty heeft in het programma WNL: Half 8 Live laten weten dat ze drie keer per week met een personal trainer werkt voor het programma. Volgens Patty doet Dries Roelvink enkel aan Sterren Springen mee om de aandacht. 'Die kickt erg op 'ik ben de sidekick en ik ben erg belangrijk', maar ik geloof dat dat allemaal wel meevalt.' Ze vervolgt: 'Hij durft niet eens van de springplank af. Hij heeft het geprobeerd maar nu wordt hij ineens badmeester.'

  1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

    Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

    Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72414 stemmen