Trijntje kijkt thuis met familie naar Eurovisie Songfestival

VideoTrijntje Oosterhuis zit niet bij de pakken neer na haar uitschakeling, dinsdag in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Wenen. De Walk Along-zangeres, die een dag later met opgeheven hoofd terugkeerde in Nederland, bekijkt het liedjesspektakel vanavond samen met familie en goede vrienden.

De Whai ai ai ai-vocaliste zette zojuist een kort filmpje op Instagram. Daarop is te zien dat het in huize Oosterhuis een dolle boel is. 'Gezellig', aldus Trijntje (met kroontje op) die zich zo te zien met een brede grijns tussen het gezelschap heeft genesteld. Rechts vooraan is de moeder van Trijntje te zien. Zij reisde afgelopen week, samen met Edsilia Rombley en Candy Dulfer, naar Oostenrijk om haar dochter te steunen.
Bij de wat onduidelijke beelden schrijft Trijntje: ,,Er gaat niks boven thuis' en 'ik hou van mijn familie'. Ze wenst verder Edsilia succes die vanavond namens Nederland de punten mag geven in de live-uitzending.

  1. Sahil Amar Aïssa wil met ‘krankzinnige’ serie Nederland mooier maken
    PREMIUM
    Interview

    Sahil Amar Aïssa wil met ‘krankzin­ni­ge’ serie Nederland mooier maken

    Nederland weer een stukje mooier, maar vooral ook beter en liever maken. Dat is precies wat presentator Sahil Amar Aïssa (26) en het team van het gloednieuwe programma Make Holland Great Again willen bereiken. In de NPO-serie komen maatschappelijk relevante missies aan bod, maar komen ook persoonlijke wensen voorbij. En dat alles met een vleugje humor. ,,Dit is echt het meest krankzinnige programma van het jaar”, vertelt Aïssa aan deze site.