Twitter ontploft na optreden Julia in The Voice

VideoTwitter is gisteravond bijna ontploft na het optreden van de 17-jarige Julia van der Toorn in The Voice of Holland. De zangeres-gitariste wordt nu al getipt als winnaar van de talentenjacht.

Coaches Ali B, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange waren met stomheid geslagen na haar imposante uitvoering van Oops I Did It Again van Britney Spears, maar met haar toegift maakte ze zo mogelijk nog meer indruk. Ali B ging bij de eerste tonen van 'New York' van Alicia Keys zelfs gestrekt op de grond.

'Dit is een bijzonder Ben Saunders-moment in het kwadraat', zei Marco Borsato die Van der Toorn verder in het RTL4-programma mag begeleiden.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72755 stemmen