Volledig scherm
© anp

Wie is de Mol? en DWDD blijven goed scoren

Naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? hebben donderdag ruim 2,3 miljoen mensen gekeken. Het was daarmee na het NOS Journaal (ruim 2,5 miljoen) het best bekeken programma. Dat blijkt uit gegevens van Stichting Kijkonderzoek.

Owen Schumacher moest vertrekken in de tweede aflevering van Wie is de Mol?. Er zijn nog acht BN'ers in de race, onder wie Aaf Brandt Corstius, Daphne Bunskoek, Freek Bartels en Tygo Gernandt. Naar de eerste aflevering keken vorige week bijna 2,5 miljoen mensen.

De verhuizing van DWDD naar Nederland 1 en een vroeger aanvangstijdstip heeft het VARA-programma geen kwaad gedaan. Trok het programma op Nederland 3 gemiddeld 1,2 miljoen mensen, deze week stemden gemiddeld ruim 1,5 miljoen kijkers af op de talkshow.

In de Top 5 staan verder Goede tijden, slechte tijden (1.745.000), Floortje Naar Het Einde Van De Wereld (1.336.000). Utopia staat met bijna 1,29 miljoen kijkers op de zevende plek, achter de filmversie van Gooische Vrouwen die RTL 4 uitzond.

 1. ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’
  PREMIUM
  Carine Crutzen

  ‘Een docente liet me een striptease uitvoeren voor de klas. Ik haatte het, maar deed het wel’

  Topactrice Carine Crutzen (58) kun je kennen als Beatrix in de film Majesteit. Ook speelde ze onder andere in De Daltons, Vuurzee en Oud Geld. Ze draagt een tragisch verhaal met zich mee: nadat haar ouders waren overleden en hun as was uitgestrooid over Limburgse beekjes, bleef ze letterlijk en figuurlijk verweesd achter. Ze besloot een autobiografische roman te schrijven. Het werd een pijnlijk eerlijk boek.
 2. Operazanger Henk Poort scoort met metalversie Sound of Silence
  Beste Zangers

  Operazan­ger Henk Poort scoort met metalver­sie Sound of Silence

  Opera- en musicalzanger Henk Poort heeft gisteravond diepe indruk gemaakt op de kijkers van tv-programma Beste Zangers. Nightwish-zangeres Floor Jansen was de hoofdgast van de avond en daarom ging de bariton volledig uit zijn comfortzone door een metalversie te zingen van Simon & Garfunkels The Sound of Silence. Dat werd gewaardeerd in binnen- en buitenland: Poort staat op nummer 1 op iTunes en Nightwish-fans uit alle windstreken schuiven hun enthousiasme niet onder stoelen of banken op YouTube.