Volledig scherm
© ANP

Wikipedia had gelijk: Hadewych Minis wint Wie is de Mol?

Op de Wikipedia-pagina van Hadewych Minis was vanmiddag al te lezen dat de actrice de winnaar is geworden van het programma Wie is de Mol?. En dat blijkt te kloppen, zo werd duidelijk in de ontknoping vanavond.

Actrice en zangeres Anne-Marie Jung werd onthuld als de mol. Verslaggeefster en presentatrice Liesbeth Staats verloor in het laatste stadium de afvalrace, en werd tweede.

Het was voor het eerst in twaalf seizoenen dat er alleen maar vrouwen in de finale van het programma stonden.

Art Rooijakkers presenteerde Wie is de Mol? Hij won vorig jaar het programma. De kandidaten gingen voor opnamen naar IJsland en Spanje.

Veel fans van de show werden afgelopen donderdag nóg een week in spanning gehouden. Ruim twee miljoen mensen bekeken het AVRO-programma.

  1. GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloeding en twee zware operaties

    GoT-ster Emilia Clarke overleefde een hersenbloe­ding en twee zware operaties

    Ze was de drakenmoeder in de immens populaire televisieserie Game of Thrones en al haar dromen leken uit te komen. Totdat Emilia Clarke op 24-jarige leeftijd in elkaar zakte in de kleedkamer van een fitnesszaal. Ze had een hersenbloeding. De Britse actrice vertelt voor het eerst over de hersenoperaties die ze onderging, hoe ze zich terug knokte, verder ging als Daenerys Targaryen en sinds vandaag een stichting is begonnen om jongeren te helpen revalideren na een hersenaandoening.