Volledig scherm
© ANP

Wikipedia had gelijk: Hadewych Minis wint Wie is de Mol?

Op de Wikipedia-pagina van Hadewych Minis was vanmiddag al te lezen dat de actrice de winnaar is geworden van het programma Wie is de Mol?. En dat blijkt te kloppen, zo werd duidelijk in de ontknoping vanavond.

Actrice en zangeres Anne-Marie Jung werd onthuld als de mol. Verslaggeefster en presentatrice Liesbeth Staats verloor in het laatste stadium de afvalrace, en werd tweede.

Het was voor het eerst in twaalf seizoenen dat er alleen maar vrouwen in de finale van het programma stonden.

Art Rooijakkers presenteerde Wie is de Mol? Hij won vorig jaar het programma. De kandidaten gingen voor opnamen naar IJsland en Spanje.

Veel fans van de show werden afgelopen donderdag nóg een week in spanning gehouden. Ruim twee miljoen mensen bekeken het AVRO-programma.

  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72776 stemmen