Volledig scherm
De kandidaten van Wie is de Mol? 2012. © ANP

Winnaar Wie is de Mol? al bekend op Wikipedia

Wie nog niet wil weten wie de winnaar is van het televisieprogramma Wie is de Mol? kan nu beter niet verder lezen. De uitslag van het programma stond vanmiddag namelijk vermeld op Wikipedia.

Op de Wikipedia-pagina van actrice Hadewych Minis valt te lezen dat zij de winnaar is van Wie is de Mol? 2012. De pagina is om 14.41 uur aangepast. Onbekend is door wie. Om 16.21 uur is de pagina weer aangepast en de tekst veranderd in: kandidaat Wie is de Mol? 2012.

Dat is opmerkelijk, want de finale wordt vanavond pas op televisie uitgezonden en de uitslag wordt altijd tot het laatste moment geheim gehouden.

Anne-Marie de Mol
Naar het schijnt was op de Wikipedia-pagina van Anne-Marie Jung vanmiddag te lezen dat zij de Mol is van dit seizoen. Maar deze tekst is om 16.07 uur aangepast in: deelnemer in Wie is de Mol? 2012.

Met Hadewych als winnaar en Anne-Marie als Mol betekent het automatisch dat Liesbeth Staats de verliezer is van dit seizoen.

Alleen vrouwen
Voor het eerst in twaalf seizoenen stonden er alleen maar vrouwen in de finale van het programma: Anne-Marie Jung, Hadewych Minis en Liesbeth Staats.

Volledig scherm
Screenshot Wikipedia.
Volledig scherm
Screenshot Wikipedia.