Volledig scherm
De kandidaten van Wie is de Mol? 2012. © ANP

Winnaar Wie is de Mol? al bekend op Wikipedia

Wie nog niet wil weten wie de winnaar is van het televisieprogramma Wie is de Mol? kan nu beter niet verder lezen. De uitslag van het programma stond vanmiddag namelijk vermeld op Wikipedia.

Op de Wikipedia-pagina van actrice Hadewych Minis valt te lezen dat zij de winnaar is van Wie is de Mol? 2012. De pagina is om 14.41 uur aangepast. Onbekend is door wie. Om 16.21 uur is de pagina weer aangepast en de tekst veranderd in: kandidaat Wie is de Mol? 2012.

Dat is opmerkelijk, want de finale wordt vanavond pas op televisie uitgezonden en de uitslag wordt altijd tot het laatste moment geheim gehouden.

Anne-Marie de Mol
Naar het schijnt was op de Wikipedia-pagina van Anne-Marie Jung vanmiddag te lezen dat zij de Mol is van dit seizoen. Maar deze tekst is om 16.07 uur aangepast in: deelnemer in Wie is de Mol? 2012.

Met Hadewych als winnaar en Anne-Marie als Mol betekent het automatisch dat Liesbeth Staats de verliezer is van dit seizoen.

Alleen vrouwen
Voor het eerst in twaalf seizoenen stonden er alleen maar vrouwen in de finale van het programma: Anne-Marie Jung, Hadewych Minis en Liesbeth Staats.

Volledig scherm
Screenshot Wikipedia.
Volledig scherm
Screenshot Wikipedia.
  1. Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’
    Video

    Ophef om Tooske die Dancing with the Stars moet verlaten: ‘Tijd om te boycotten’

    Tooske Ragas werd de afgelopen weken bestempeld als de gedoodverfde winnares van Dancing with the Stars, maar gisteravond kwam aan haar dansavontuur abrupt een einde. De blondine moest, tegen alle verwachtingen in, het RTL-programma verlaten. Dat zorgde voor veel verontwaardiging bij zowel de jury als de kijkers thuis. ‘Ongelooflijk, ik hoop dat alle dansliefhebbers afhaken bij dit programma na deze blamage'.

Poll

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

Welk tv-programma moet de Gouden Televizier-Ring 2019 winnen?

  • Expeditie Robinson (15%)
  • Chateau Meiland (55%)
  • Beste Zangers (31%)
72239 stemmen