Volledig scherm
Vooral de naam Joris Linssen is opmerkelijk © anp

Yvon Jaspers en Joris Linssen doen Hello Goodbye

exclusiefHello Goodbye wordt vanaf volgend jaar gepresenteerd door Yvon Jaspers en Joris Linssen. Samen speuren ze voor het KRO/NCRV-programma naar bijzondere verhalen en emotionele herenigingen op luchthaven Schiphol. Sinds het plotselinge ontslag van Klaas Drupsteen deden verschillende namen van opvolgers de ronde waaronder die van Katja Schuurman en Jetske van den Elsen.

Vooral de naam Joris Linssen is opmerkelijk. Vorig jaar januari maakte hij bekend na 15 seizoenen uit eigen beweging te stoppen met de succestitel. 'Ik wil niet naar Schiphol met de gedachte: 'ik doe mijn ding wel weer even'. Als ik blijf doorgaan met Hello Goodbye, vrees ik dat dit wel gaat gebeuren. Ik wil dat moment vóór zijn,' motiveerde Linssen toen in het AD. 'Ik hoorde mezelf steeds vaker dezelfde vragen stellen.'

Te onbekend
Linssen werd opgevolgd door Klaas Drupsteen die echter al na een jaar een slechtnieuwsgesprek voor de kiezen kreeg. KRO/NCRV-directeur Taco Rijssemus gaf in het gesprek met Drupsteen aan dat voortaan minder presentatoren meerdere programma's op Nederland 1 presenteren. 'En ik zou te onbekend zijn,' aldus Drupsteen twee maanden terug in het AD.

Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jasper en Joris Linssen stappen niet als duo op Schiphol-bezoekers af. De twee voeren in elke aflevering afzonderlijk van elkaar verschillende gesprekken. Het eerste Jaspers/Linssen-seizoen van Hello Goodbye is voorjaar 2015 te zien.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement