Zorgen om Matthew Perry: kreeg hij een beroerte?

VideoDat hij de enige afwezige zal zijn tijdens de fel gehypete reünie van de Friends-cast eind februari, dat is niet het enige wat de fans onthouden na de doortocht van Matthew Perry in The Graham Norton Show. De acteur - Chandler Bing in de reeks - praatte wat moeizaam, of op z'n minst toch ánders dan vroeger. ,,Het lijkt wel of hij een beroerte gehad heeft'', twitterden verscheidene kijkers.

Recent werd de 46-jarige Matthew Perry niet erg fris op de foto gezet in Londen, waardoor al snel zijn hele alcohol- en drugsverleden opgerakeld werd. En bij talkshowhost Graham Norton maakte hij vorige week ook een nogal bizarre indruk. Om daaruit te concluderen dat Chandler weer zwaar aan het verboden spul zit.

Beroerte?
Maar de Friends-fans maken zich zorgen. Op Twitter waren de reacties niet van de lucht tijdens en na de passage van Perry bij Graham Norton. Zijn stem klonk anders en zijn gezicht zag er vreemd uit. Zo vatte @abmorgaine67m het bondig samen. ,,Hij klinkt nu als Janice'', twitterde @Rachael_Hodges.

@icebluemassage stelde het zo: ,,Net zoals we ons afvroegen wat er met het gezicht van Renée Zellweger was gebeurd: 'Wat is er met Matthew Perry's stem gebeurd?'" Anderen vermoedden dat de acteur het gewoon op zijn heupen kreeg, omdat de Friends-cast altijd opnieuw dezelfde vragen over de megapopulaire serie voorgeschoteld krijgt.
 
Het meest bezorgd was Fay Capstick, die zich afvroeg: ,,Ligt het nu aan mij, of lijkt het erop dat Matthew Perry een beroerte had aan zijn stem te horen en aan zijn gezicht te zien?''

Geen échte Friends-reünie
Matthew Perry geeft dus forfait voor de bijeenkomst met zijn vroegere vriendjes Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Courteney Cox, die op 21 februari samen regisseur James Burrows zullen huldigen voor zijn 1000ste tv-show. Perry heeft het te druk met zijn West End-stuk The End of Longing, maar hij zal de rest van de cast aankondigen vanuit Londen.

Van een échte Friends-reünie is dus helaas geen sprake, bijna twaalf jaar nadat de laatste episode in de VS werd uitgezonden. Dat bevestigde inmiddels ook David 'Ross' Schwimmer aan E! Online. ,,Wie kán van ons, zal er bij zijn, net zoals de vele casts van Burrows' andere populaire shows zoals Cheers, Frasier, Taxi, Will & Grace...", zei Schwimmer. ,,Jimmy is een ongelooflijke kerel en regisseur die het sitcomgenre in ons land de laatste 40 jaar bepaald heeft. Ik hou van hem en kijk ernaar uit om erbij te zijn.''

Volledig scherm
© Photo News
  1. Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’
    Temptation Island

    Danicio ontmaskert Rodanya na Temptation Island: ‘Alle remmen gingen los’

    De geluiden lieten tijdens de dreamdate van Danicio en Rodanya weinig aan de verbeelding over, maar vanavond kwam Rodanya er écht niet meer onderuit. Zij en haar vriend Morgan kregen in de laatste aflevering van Temptation Island namelijk beelden voorgeschoteld waarin verleider Danicio uit de doeken doet dat hij het bed met Rodanya heeft gedeeld. Ook ná het Temptation-avontuur. ,,Alle remmen gingen los.”