10.000 mensen naar Houten voor een knuffel van de Indiase Amma

VideoZe heeft naar schatting al meer dan dertig miljoen mensen geknuffeld. Daar komen er vandaag weer een paar duizend bij. Nog een paar meter te gaan in de lange rij wachtenden, en dan worden wij er één van.

Hoe doe je dat, je door een mahatma (grote ziel) laten knuffelen? Twee dames die het moment van gelukzaligheid zojuist hebben ondergaan, knikken bemoedigend, de konen nog rood van opwinding: ,,Stel je hart open en laat het gewoon gebeuren. Je zal zien, het is een bijzonder moment. Maar voor iedereen toch weer anders. Voor ons was het enlightening.’’

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wie herinnert zich niet dé traan van Máxima tijdens haar huwelijk met Willem-Alexander in februari 2002? De man die daarvoor verantwoordelijk was, was niet haar eega, maar bandoneonist Carel Kraayenhof. Hij wist de latere koningin tot tranen toe te roeren met zijn uitvoering van het nummer Adios Nonino. Vanavond staat Kraayenhof, die vorig jaar de Edison Oeuvreprijs won, op de planken van zaal Cloud Nine in TivoliVredenburg. Hij komt niet alleen, maar neemt pianist Juan Pablo Dobal mee. Samen zullen zij Argentijnse, Afrikaanse en Europese stukken spelen. Meer info bij TivoliVredenburg.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht