Bij een aanhouding in de buurt van het Vechtplantsoen heeft de politie een 10-jarige jongetje aangereden doordat de remmen van de auto blokkeerden.
Volledig scherm
Bij een aanhouding in de buurt van het Vechtplantsoen heeft de politie een 10-jarige jongetje aangereden doordat de remmen van de auto blokkeerden. © Google Streetview

10-jarig jongetje aangereden door politieauto tijdens achtervolging in Utrecht

Bij een aanhouding in de buurt van het Utrechtse Vechtplantsoen maandagmiddag is een 10-jarig jongetje, dat stond te kijken, gewond geraakt doordat de politieauto doorgleed en tegen het kind aankwam. Dat gebeurde toen de politie de op de vlucht geslagen verdachte probeerde klem te rijden.

  1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
    Update

    A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

    De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht