Volledig scherm
De Weeshuislaan in Zeist. © Google Streetview

15-jarige jongen onder bedreiging van steekwapen beroofd in Zeist

Een 15-jarige jongen is in de nacht van 11 op 12 oktober beroofd op de Weeshuislaan in Zeist. Onder bedreiging van een steekwapen moest hij zijn telefoon, geld en OV-chipkaart afstaan.

Het 15-jarige slachtoffer sprak vlak na de beroving surveillerende agenten aan. Hij vertelde dat hij rond 03.00 uur was beroofd op de Weeshuislaan toen hij werd aangesproken door een jongen tussen de 15 en de 20 jaar die hem de weg vroeg. 

Die jongen bleek andere bedoelingen te hebben en greep de telefoon van het slachtoffer uit zijn handen. Hierna haalden hij een steekwapen tevoorschijn en dreigde te steken als het 15-jarige slachtoffer niet al zijn spullen gaf. Nadat hij het geld en de OV-chipkaart uit de zakken van het slachtoffer haalde, verdween de dader in de richting van het Emmaplein. 

De dader droeg een grijs vest met een capuchon, die hij over zijn hoofd had getrokken. Daaroverheen droeg hij een donkerblauwe jas. De politie zoekt naar mensen die getuigen zijn geweest van de straatroof. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, opmerking, foto of video? Stuur ze ons door op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht