Volledig scherm
De twee verdachte jongens zitten vast. © Shutterstock

16-jarigen gepakt na overval in Leersum

De politie heeft gisteren twee 16-jarige jongens uit Maarsbergen aangehouden. Ze worden verdacht van een overval op een winkel in Leersum.

De minderjarige verdachten zouden op 4 januari de overval hebben gepleegd op een winkel in de Honingstraat. Om welk filiaal het gaat is niet duidelijk. Na het incident startte de recherche een onderzoek. 

Het duo kwam die dag rond 18.00 uur de winkel binnen en bedreigde het personeel met een steekwapen. Ze eisten geld en sigaretten. 

Toen de twee de gewenste buit binnen hadden, gingen ze er vandoor. De verdachten zitten op dit moment vast. 

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht