Volledig scherm
Het overvallen filiaal van Albert Heijn in Vianen. © AD

17-jarige overvaller Vianen verdacht van nog vier overvallen op supermarkten

De 17-jarige jongen die vrijdagavond laat in het plaatselijke Van der Valkhotel in Vianen werd aangehouden voor de overval op de plaatselijke Albert Heijn, is volgens de politie mogelijk ook verantwoordelijk voor vier andere overvallen, eerder vorige week.

Het gaat om overvallen op  23 oktober op de Aldi aan de Dolderseweg in Den Dolder, op 26 oktober op een Jumbo in Hilversum, een dag later op de Lidl in Bussum en op 30 oktober op de Jumbo in Nijkerk.

De overvaller uit het  Gelderse Voorst werd vrijdagavond ontkleed en in gezelschap van een 18-jarig meisje door de politie uit het hotel gehaald en aangehouden. 

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht