Rechts de foto die destijds door de politie werd verspreid van Judit Nyari. Links dezelfde foto, maar dan met een ander kapsel. De politie is op zoek naar betere foto's van de in 1993 vermoorde Nyari.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechts de foto die destijds door de politie werd verspreid van Judit Nyari. Links dezelfde foto, maar dan met een ander kapsel. De politie is op zoek naar betere foto's van de in 1993 vermoorde Nyari. © politie

27 jaar na moord op prostituee Judit Nyari lonkt doorbraak in de zaak na anonieme tip over de dader

Ruim 27 jaar na de moord op Judit Nyari lonkt een doorbraak. Bij de politie is een zeer waardevolle tip binnengekomen over de zaak rond de Amsterdamse, die in Utrecht als straatprostituee actief was en voor het laats levend werd gezien. ,,Dit kan zeer belangrijke, concrete en essentiële informatie zijn met betrekking tot deze moordzaak.”

  1. Frits en zijn mede-militairen hielpen maandenlang op corona-afdeling UMC: ‘Niet lullen, maar poetsen’
    PREMIUM

    Frits en zijn me­de-militairen hielpen maanden­lang op corona-afdeling UMC: ‘Niet lullen, maar poetsen’

    Acht maanden lang sprongen militairen in het UMC Utrecht bij om zoveel mogelijk covidpatiënten vanuit het hele land op te kunnen nemen. Maar nu de coronacijfers dalen, zal het 'groen’ deze week uit de gangen van het UMC Utrecht verdwijnen. Het markeert het einde van een heftige periode, maar de militairen zullen óók gemist worden. „Hun humor maakte de dagen leuker.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht