Bart Blikman, directeur van het Carlton President Hotel in de buitenkeuken van wielerploeg Astana.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Blikman, directeur van het Carlton President Hotel in de buitenkeuken van wielerploeg Astana. © Angeliek de Jonge

300 kilo ijsklontjes per dag, Jumbo-hagelslag en dopingcontroles: dit hotel is klaar voor de wielerprofs

vueltaZes touringcars, vier mobiele keukens, 155 hotelkamers, zes mobiele werkplaatsen: het Utrechtse Carlton President Hotel en zijn parkeerplaats doen tot en met zondag dienst als een waar wielerdorp waar maar liefst zes wielerploegen vertoeven die in de Vuelta starten. Fans kunnen op ‘ruikafstand’ van hun sporthelden komen. „Op deze handtekening wacht ik al tien jaar!”

  1. Restaurant roept recessiekaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’
    PREMIUM
    Koken & Eten
    7

    Restaurant roept recessie­kaart in het leven: ‘Menu met alleen écht betaalbaar eten’

    Nee, de eigenaren van restaurant Robuust in Nieuwegein en IJsselstein hebben het financieel niet makkelijk, met de hoge personeelskosten en stijgende gasprijzen. Maar dat de gasten in hun restaurant óók stukken minder te besteden hebben, wordt steeds vaker duidelijk. De ondernemers riepen een ‘recessiekaart’ in het leven. ,,Een menu met alleen maar écht betaalbaar eten.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht