Acht maanden celstraf geëist tegen vader uit Zeist die Ierse studente (21) doodreed

update/videoTegen de 37-jarige T. K. uit Zeist is 8 maanden gevangenisstraf, waarvan 2 voorwaardelijk, geëist voor het veroorzaken van een dodelijk ongeval. Hij geeft toe dat hij degene is geweest die op zaterdag 9 maart de 21-jarige Aoife O’Connell doodreed op de Biltsestraatweg in Utrecht. Hij deed dat terwijl hij alcohol op had en sporen van cocaïne in zijn lichaam had.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Jeepsafari eindigt in familiedrama in Turkije: ‘Bestuurder moet als een bezetene hebben gereden’
  UPDATE

  Jeepsafari eindigt in familiedra­ma in Turkije: ‘Bestuurder moet als een bezetene hebben gereden’

  Een gezin uit de Utrechtse gemeente IJsselstein is gisteren betrokken geraakt bij een zeer ernstig ongeval in het Turkse Alanya. De jeep waarin zij zaten, raakte van de weg en stortte naar beneden. De vader van het gezin kwam als gevolg van het ongeval om het leven, zijn twee kinderen en zijn vrouw raakten gewond. De bestuurder van de jeep, een 25-jarige Turk, is aangehouden, melden lokale media.

In samenwerking met indebuurt Utrecht