Marcel van Tongeren is officieel verkeersregelaar, maar staat drie keer per dag vrijwillig het verkeer te regelen op de kruising van de Prins Bernhardlaan en Prinses Marijkelaan in Maartensdjik. Hij woont in die straat, in de buurt van een paar scholen en heeft het al vaker mis zien gaan.
Volledig scherm
Marcel van Tongeren is officieel verkeersregelaar, maar staat drie keer per dag vrijwillig het verkeer te regelen op de kruising van de Prins Bernhardlaan en Prinses Marijkelaan in Maartensdjik. Hij woont in die straat, in de buurt van een paar scholen en heeft het al vaker mis zien gaan. © Boas Photo

Actie van verkeersregelaar Marcel uit Maartensdijk heeft succes: gemeente gaat kijken hoe kruispunt veiliger kan

De actie van verkeersregelaar Marcel van Tongeren, voor een veiliger kruispunt Prins Bernhardlaan-Prinses Marijkelaan in Maartensdijk, werpt zijn vruchten af. De gemeente gaat in samenwerking met de School met de Bijbel, de politie én Marcel van Tongeren bekijken hoe de veiligheid hier beter kan.  

 1. Drie dagen op longafdeling D2: ‘Ik loop mijn tranen wegslikkend zijn kamer uit’
  PREMIUM
  St. Antonius Ziekenhuis

  Drie dagen op longafde­ling D2: ‘Ik loop mijn tranen wegslik­kend zijn kamer uit’

  Drie dagen lang liep verslaggever Josselin Gordijn mee op afdeling D2 voor Longgeneeskunde van het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein. Sinds maart worden hier doorlopend coronapatiënten verpleegd. Hoop en de dood gaan er hand in hand. Het personeel is moe, maar zet alle zeilen bij. Want die tweede golf, die is echt nog niet voorbij. „Thuis val ik uit tegen mijn verkering. Zeg tegen je ouders dat ze zich écht aan die regels houden. Dit wil je niet.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Lampjes worden weer opgehangen voor de grootste kerstboom van Nederland
  Play

  Lampjes worden weer opgehangen voor de grootste kerstboom van Nederland

 2. Lucas (19) viel bijna flauw bij audities voor The Voice
  Play

  Lucas (19) viel bijna flauw bij audities voor The Voice

Utrecht