Volledig scherm
PREMIUM
Assistent-filiaalmanager Bas Gracida van Meneer Smakers in Utrecht. © Angeliek de Jonge

Alle horecabedrijven op het Ledig Erf zijn op zoek naar personeel: ‘Studenten willen minder werken’

Jaarlijks raken horecabedrijven veertig procent van hun personeel kwijt, blijkt uit een rapport dat ABN AMRO dinsdag publiceerde. Een rondje door de Utrechtse binnenstad lijkt die cijfers te bevestigen. Alleen al op het Ledig Erf in Utrecht horen we dat ze bij iedere horecagelegenheid op zoek zijn naar personeel.

Een loopje over de Twijnstraat levert vier vacatures op. Bij Stach, Etos, de Pizzabakkers en Meneer Smakers hangt een flyer met ‘personeel gezocht’ op het raam. Na een rondgang blijkt dat nog veel meer horecagelegenheden in de buurt op zoek zijn naar extra handjes, waaronder alle restaurants - Meneer Smakers, Zies, De Poort, Ledig Erf - op het Ledig Erf.

  1. LIVE | Politie jaagt met ‘man en macht’ op moordenaar van advocaat Wiersum

    LIVE | Politie jaagt met ‘man en macht’ op moordenaar van advocaat Wiersum

    De Amsterdamse politie heeft diverse tips ontvangen over de moord op strafpleiter en rechter Derk Wiersum. De jurist werd vanochtend geliquideerd in Amsterdam. Wiersum stond kroongetuige Nabil B. bij in het liquidatieproces Marengo rond het criminele kopstuk Ridouan Taghi. De politie maakt grootschalig jacht op de dader en vraagt getuigen zich te melden en informatie te delen. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet in ons liveblog.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht