Als eersten over het Vuelta-parcours: ‘Het is een heel vet rondje door Utrecht’

VIDEODe Vuelta is vandáág begonnen. Welnee, we moeten helemaal geen geduld opbrengen tot de start van de ploegentijdrit in 2020. Ons wachten anderhalf jaar van dikke voorpret, en die beginnen hier en nu. Het wordt genieten geblazen voor Utrecht, van al het wielermoois dat eraan zit te komen.

 1. Marieke maakt er het beste van op de camping in de regen: ‘Lachen om hitsige naaktslakken die op elkaar kruipen’
  PREMIUM
  column

  Marieke maakt er het beste van op de camping in de regen: ‘Lachen om hitsige naaktslak­ken die op elkaar kruipen’

  Dat fomo (fear of missing out, de angst om iets te missen) niet alleen een jongerenkwaal is, merkte ik toen ik afgelopen week toch wat sip werd van alle zonnige vakantiefoto’s die vrienden stuurden. In zo’n turquoise riviertje zou ik vandaag ook liggen, ware het niet dat het corona-maatregelennet zich zo om ons heen sloot, dat we de vakantie naar Frankrijk hebben geannuleerd. Te veel gedoe en onzekerheid.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht