Volledig scherm
Zanger André Hazes gaat oliebollen verkopen. © ANP

André Hazes, Xander de Buisonjé en Maan blikvangers Podiumfestival IJsselstein

De derde keer André Hazes jr. en Henk Dissel en het debuut van Xander de Buisonjé en Maan. Dat zijn enkele opvallende elementen uit de line-up van de zestiende editie van het Podiumfestival in IJsselstein die komende zaterdag op het Podium wordt gehouden.

Volgens organisator Patrick Westland is het bijzonder dat André Hazes jr. nog te zien zal zijn in IJsselstein. De zanger, die de laatste tijd vooral in het nieuws kwam vanwege zijn relatieperikelen met zijn 16 jaar oudere vriendin Monique Westenberg, treedt namelijk nog amper op op kleinere festivals. 

Volledig scherm
Xander de Buisonjé. © ANP Kippa

Trots is Westland ook op twee bijzondere dj's die hun opwachting maken op het Podiumfestival. De eerste is dj Creeps, een 13 jaar oude dj-producer, die al op het netvlies staat van grootheden als Armin van Buuren en dj Tiësto. De tweede, dj La Fuente, is een fameuze dj uit de house scene, die over een haast oneindige energie lijkt te beschikken. Zo gaf hij het afgelopen jaar zo'n 350 shows over de hele wereld. Bovendien vloog hij in het festivalseizoen maar liefst 60 keer in 65 dagen. Vanwege zijn speciale act is er dit jaar gekozen voor een hogere ronde tent. 

Het festival is nagenoeg uitverkocht. Zoals elk jaar is er ook dit keer vrijdag het gratis Plus Après Ski Feest. Tijdens dit feest zijn er optredens van dj Patjoo, Richtig Rex, Feestbeest Jerick en de Snollebollekes.

Volledig scherm
Maan © ANP Kippa

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht