Drukke winkelstraten in Utrecht, waar lang niet iedereen bezorgd lijkt om het coronavirus. Toch kentert het beeld: steeds meer mensen dragen buiten op straat een mondkapje, zoals Claudia Meijer (17).
Volledig scherm
PREMIUM
Drukke winkelstraten in Utrecht, waar lang niet iedereen bezorgd lijkt om het coronavirus. Toch kentert het beeld: steeds meer mensen dragen buiten op straat een mondkapje, zoals Claudia Meijer (17). © Angeliek de Jonge

Angst voor virus neemt toe: mondkapje rukt op in straatbeeld

Met de toename van het aantal coronabesmettingen, lijken meer mensen eieren voor hun geld te kiezen en dragen ze toch maar een mondkapje. In het drukke, Utrechtse stadshart blijkt dat voor dragers een weloverwogen keus. ,,Als de laksigheid toeneemt, dan word ik juist scherper.”

  1. FC Breukelen verbouwereerd, Houten haalt uit, DHSC aan kop: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
    PREMIUM
    VOETBAL TOTAAL

    FC Breukelen verbouwe­reerd, Houten haalt uit, DHSC aan kop: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

    Over de remise tegen Benschop zijn ze bij FC Breukelen nog steeds verbaasd, zeker gezien het groot aantal kansen van de thuisploeg. Houten bevestigde zijn status als titelkandidaat, kersverse tweedeklasser EDO blijft verrassen en Delta Sports’95 al vroeg in de problemen. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Utrecht