Ondernemersduo Arjan en Jolanda Konincks voor de AH-vestiging aan de Amsterdamsestraatweg. Op de eerste verdieping zit hun nieuwe self service restaurant LEFT.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemersduo Arjan en Jolanda Konincks voor de AH-vestiging aan de Amsterdamsestraatweg. Op de eerste verdieping zit hun nieuwe self service restaurant LEFT. © Angeliek de Jonge

Arjan en Jolanda begonnen restaurant boven supermarkt: met eten dat overblijft, maken zij maaltijden

Succesvol ondernemen zonder daarbij de buurt uit het oog te verliezen. Zo wil het Utrechtse echtpaar Arjan en Jolanda Konincks het aanpakken. Zij zijn slimme zakenlieden en pioniers op tal van vlakken. Maar ze kijken niet alleen naar de winstcijfers.

  1. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
    drama ijsselstein

    Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

    De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht