Volledig scherm
Het gaat om twee mannen van 28 en 33 jaar oud. © ANP

Autodieven op heterdaad betrapt in Loenen aan de Vecht

Agenten hebben twee auto-inbrekers op heterdaad betrapt in Loenen aan de Vecht. Het voertuig werd gestolen op een parkeerplaats aan de Leeuwendijk.

Het gaat om een 28-jarige man uit Huizen, die samen met een 33-jarige Hilversummer wegreed in de gestolen auto. Dat gebeurde gisteravond omstreeks 19.35 uur.  Een oplettende getuige kon de kleur van de auto noemen, waarop de politie direct in actie kwam. Ook werd er vermeld dat de achterlichten een mankement hadden.

In eerste instantie werd het voertuig niet gevonden, maar even later was het toch raak. Politieagenten troffen de auto aan in Hilversum, waar de verdachten ook werden aangehouden. In de gestolen auto werden spullen aangetroffen die waren buitgemaakt bij een diefstal in Loenen aan de Vecht. 

Op dit moment doet de politie onderzoek naar de zaak.

  1. Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfanaten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfana­ten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    In iedere bocht langs de route staan ze. Telefoons en cameraatjes in de aanslag, erachter een gefronst gezicht dat in opperste concentratie het ultieme beeld probeert te schieten. Wie denkt dat het een bijzondere bolide is waar ze op wachten zit er ver naast: het is de eerste, met publiek gevulde Tram 22, ofwel de Uithofijn. Tientallen geïnteresseerden konden vandaag gratis een ritje meerijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht