Volledig scherm
De bestuurder van de Polo verdween na het ongeluk © Michiel van Beers

Automobilist ramt geparkeerde auto in Kanaleneiland en vlucht

Een automobilist heeft gisterenavond een auto geramd die geparkeerd stond op de Marshalllaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Daarna is de bestuurder er zonder auto vandoor gegaan. De politie doet onderzoek naar de bestuurder.

De bestuurder reed gisterenavond rond 23.00 uur in zijn blauwe Volkswagen Polo over de Marshalllaan en ramde aan het einde van de straat een geparkeerde auto. De bestuurder zou uitgestapt zijn en rondgekeken hebben, om vervolgens zijn auto achter te laten en er vandoor te gaan richting de Prins Clausbrug.

Omstanders meldden dat de man de hele avond al rondjes reed door de wijk en met slippende banden de bocht nam. Op de plek waar de man de geparkeerde auto ramde zit op de weg een slipspoor van zo’n 20 meter. Nadat buurtbewoners 112 hadden gebeld zocht de politie in de wijk naar de bestuurder. Voor zover bekend is deze niet aangetroffen. 

De politie heeft beide voertuigen laten afslepen en doet onderzoek naar de bestuurder van de auto. De auto van de veroorzaker bleek niet verzekerd te zijn. 

Omstanders meldden dat het om een lange man gaat die ongeveer 30 jaar oud is. Hij zou een donker trainingspak en een petje hebben gedragen. De man zou Pools of Duits spreken.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht