Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Automobilist schopt 19-jarige fietser na aanrijding in Utrecht

Op de Jan Cornelisz Maylaan in Utrecht is in de nacht voor kerst een 19-jarige fietser aangereden door een auto. Hierbij is hij zwaar gewond geraakt aan zijn been. De automobilist is na de aanrijding uit zijn auto gestapt en heeft het slachtoffer nagetrapt. Daarna stapte hij weer in en reed hij weg.

 1. Bewoners zijn intimiderende ‘drugsprinsen’ in dure auto's spuugzat: ‘Vrouwen durven niet via voordeur’
  PREMIUM

  Bewoners zijn intimide­ren­de ‘drugsprin­sen’ in dure auto's spuugzat: ‘Vrouwen durven niet via voordeur’

  Het drijft bewoners tot wanhoop: een grote groep jongens en mannen die tot midden in de nacht in dure auto's door de woonwijk scheuren, vrouwen die omlopen omdat ze er niet langs durven en ‘drugsprinsen’ die kinderen ronselen. Wat bewoners van de Marco Pololaan in Utrecht betreft moet het na jaren klagen bij gemeente en politie nu écht afgelopen zijn. ,,Ik woon hier niet meer met plezier.”
  Utrecht
 2. Blessuretijdspektakel bij Montfoort, toeschouwer vervangt arbiter en dit gebeurde nog meer op de voetbalvelden
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Blessure­tijdspek­ta­kel bij Montfoort, toeschou­wer vervangt arbiter en dit gebeurde nog meer op de voetbalvel­den

  Een onweersbui zorgde voor oponthoud én een spectaculaire blessuretijd bij Roda’46-Montfoort SV’19. Na de 90ste minuut vielen nog drie doelpunten. Bij Kickers’69-BSC’68 was de hulp van een toeschouwer nodig om de wedstrijd uit te spelen. De scheidsrechter viel uit nadat hij een bal op zijn hoofd had gekregen. Lees hier alles over de afgelopen speelronde in het amateurvoetbal.
  Harmelen

In samenwerking met indebuurt Utrecht