Automobiliste hindert politie opzichtig op Rondweg Houten: ‘Wat een muts!’

VideoEen automobiliste op de Rondweg Houten heeft onlangs opzichtig een politieauto mét sirene gehinderd. In een video is te zien hoe ze onverstoorbaar weigert aan de kant te gaan voor de aansnellende agenten.

Het filmpje is online gezet door de bekende Utrechtse politieagent Jan Willem Schut, ook wel bekend als ‘Politievlogger Jan Willem'. Terwijl hij met spoed uitrukt naar een melding, is te zien dat hij op de Rondweg Houten strandt op een treuzelende automobiliste.

De vrouw laat hem geen enkele ruimte en blokkeert de weg. ‘Tjeetje, wat een muts', is de reactie van een inzittende van de politieauto. Schut probeert de witte Fiat 500 in te halen, maar deze laat hem geen enkele ruimte. ‘Wat ben je nu aan het doen?’ wordt vertwijfeld geroepen 

Als de vrouw onverstoorbaar doorrijdt, is de frustratie in de politieauto compleet. ,,Dit vreet mij helemaal op.’’ Pas op de Utrechtseweg, richting Nieuwegein, kunnen ze de vrouw passeren. 

Schut laat weten dat de automobiliste een boete van 230 euro heeft gekregen. Op het veelbekeken filmpje op YouTube is massaal gereageerd.

Still uit de video.
Volledig scherm
Still uit de video. © AD

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht