In een paviljoen op het Lucabolwerk speelt Stadsschouwburg Utrecht deze zomer buiten. Van 3 t/m 18 juli kun je er terecht voor voorstellingen, eredivisie-beachvolleybalwedstrijden en een hapje en drankje op de tribune mét panoramaterras.
Volledig scherm
In een paviljoen op het Lucabolwerk speelt Stadsschouwburg Utrecht deze zomer buiten. Van 3 t/m 18 juli kun je er terecht voor voorstellingen, eredivisie-beachvolleybalwedstrijden en een hapje en drankje op de tribune mét panoramaterras. © Stadsschouwburg / Jesse Nortier

Beachvolleybal én theaterfestival op grasveldje voor Stadsschouwburg in Utrecht

Liefhebbers van beachvolleybal én theater komen deze zomer aan hun trekken bij de Stadsschouwburg Utrecht. Van 3 tot 18 juli is daar het festival De BuitenSpelen.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht