Ook de Nederlandse Spoorwegen (NS) en ProRail erkennen volgens de gemeente Utrecht en provincie Utrecht dat een grote investering de komende jaren noodzakelijk is.
Volledig scherm
Ook de Nederlandse Spoorwegen (NS) en ProRail erkennen volgens de gemeente Utrecht en provincie Utrecht dat een grote investering de komende jaren noodzakelijk is. © ANP

Bedrijven als Rabobank en VodafoneZiggo scharen zich achter Dijksma en smeken Den Haag: ‘Geef miljarden voor ov’

Er moeten de komende jaren miljarden euro’s in het Utrechtse openbaar vervoer worden geïnvesteerd. Dat schrijven burgemeester Sharon Dijksma en de provincie Utrecht namens tientallen Utrechtse bedrijven en organisaties in een brandbrief aan demissionair premier Mark Rutte en D66-partijleider Sigrid Kaag. 

  1. Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’
    PREMIUM

    Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwin­kel: ‘Stom dat de Belasting­dienst zo veel van mijn winst wil hebben’

    De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht