Volledig scherm
Brandweer bij het voertuig aan de Nedereindsevaart in Tienhoven © 112mediautrecht

Beschonken bestuurder vergist zich met bruggetje: auto bijna te water

Een beschonken bestuurder is vannacht rond 0.25 uur op de Nedereindsevaart in Tienhoven met zijn auto van de weg geraakt. 

De bestuurder verklaarde dat hij verkeerd was gereden en wilde keren op de smalle weg. Hij dacht dat er op die plek een bruggetje zat, maar dat bleek een misvatting. Het bruggetje was even verderop.

Door zijn manoeuvre belandde hij bijna in de sloot, zijn wagen bleef met de achterwielen boven het water hangen. De brandweer heeft de man uit zijn benarde positie bevrijd. Bij een alcoholtest bleek dat hij flink teveel gedronken had. Hij is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. 

  1. Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd
    PREMIUM
    indebuurt

    Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd

    Ooit had hij dure pakken, een Audi, een dik salaris en een goede managementfunctie. Maar dat alles hoort volgens Fred Smit (59) bij een vorig leven. Inmiddels is hij – na zelf een tijd dakloos te zijn geweest – eigenaar van stichting RECHTOP en helpt hij mensen zoals hij: daklozen die tussen wal en schip vallen qua regelgeving. Daarnaast geeft hij rondleidingen door Utrecht en laat hij mensen de stad door zijn ogen zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht