Volledig scherm
Bij het ongeval op de Einsteindreef in Utrecht Overvecht raakte de bestuurder van de voorste auto gewond. © Michiel van Beers

Bestuurder gewond na harde botsing Overvecht

De bestuurder van een personenauto is gewond geraakt na een harde botsing op de Einsteindreef. Bij een verkeerslicht klapten twee auto's zaterdagavond ter hoogte van de Brailledreef op elkaar.

De bestuurder van de voorste auto raakte gewond door de aanrijding, hij moest met een ambulance mee naar het ziekenhuis voor behandeling. De bestuurder van de auto die het ongeval veroorzaakte, raakte niet gewond. Hij reed volgens omstanders te hard en kon niet op tijd remmen voor de auto voor hem, die stilstond voor het verkeerslicht vanuit de richting van de Marnixlaan. 

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Vandaag gaat de Beurs Eigen Huis weer van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Wie gaat (ver)bouwen of andere woonplannen heeft zit dit weekend dus goed in de Jaarbeurs. Op de beurs zijn ruim 250 stands te vinden waar bezoekers zich kunnen laten inspireren. Ook is er deze editie extra aandacht voor duurzaamheid. Zo worden er lezingen gegeven over groene oplossingen in en om het huis. De beurs duurt tot en met zondag en is iedere dag open tot 17.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht