De gecrashte auto op de Voorstraat
Volledig scherm
De gecrashte auto op de Voorstraat © Indra Jager

Bestuurder rijdt in op terras aan de Utrechtse Voorstraat

Op de Voorstraat in Utrecht zijn vanmiddag enkele omstanders aan de dood ontsnapt, toen een auto met vermoedelijk hoge snelheid over het terras van een coffeeshop reed en hen op een haar na miste.

 1. Marieke maakt er het beste van op de camping in de regen: ‘Lachen om hitsige naaktslakken die op elkaar kruipen’
  PREMIUM
  column

  Marieke maakt er het beste van op de camping in de regen: ‘Lachen om hitsige naaktslak­ken die op elkaar kruipen’

  Dat fomo (fear of missing out, de angst om iets te missen) niet alleen een jongerenkwaal is, merkte ik toen ik afgelopen week toch wat sip werd van alle zonnige vakantiefoto’s die vrienden stuurden. In zo’n turquoise riviertje zou ik vandaag ook liggen, ware het niet dat het corona-maatregelennet zich zo om ons heen sloot, dat we de vakantie naar Frankrijk hebben geannuleerd. Te veel gedoe en onzekerheid.
 2. Volleyballer Hugo is ook huisarts in coronatijd: ‘De overheid moet meer investeren in preventie’
  PREMIUM

  Volleybal­ler Hugo is ook huisarts in coronatijd: ‘De overheid moet meer investeren in preventie’

  Wanneer je Hugo Rijken spreekt over volleybal en VCV, dan druipt het enthousiasme er nog steeds van af. Aan stoppen moet de 39-jarige Veenendaalse huisarts dan ook niet denken, hoewel de afgelopen tijd er aardig inhakte. ,,Afgelopen najaar dacht ik mijn laatste wedstrijd gespeeld te hebben. Mijn focus lag totaal ergens anders. Bij privé, werk en teststraat met werkweken van soms wel 80 tot 90 uur”, geeft hij aan.
 3. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht