Het trappenhuis aan de Schaepmanstraat in Maarssen heeft nu een tijdelijke houten trap.  Bewoonster Yone Mijnals kan weer naar boven lopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het trappenhuis aan de Schaepmanstraat in Maarssen heeft nu een tijdelijke houten trap. Bewoonster Yone Mijnals kan weer naar boven lopen. © Ruud Voest

Bewoners van flatgebouw met afgebroken trap zijn weer thuis: ‘Gevoel van veiligheid is ver te zoeken’

De bewoners van de flats in Maarssen die zondag in allerijl hun huis uit moesten, zijn weer thuis. De betonnen trap brak plotseling in het trappenhuis van het gebouw aan de Schaepmanstraat af. Woningcorporatie Portaal plaatste maandag een tijdelijke houten trap en heeft de flat weer vrijgegeven.

  1. Ferrari van 3 miljoen in de prak, Jerry geniet van ‘Schadenfreude’: ‘Rij voorzichtig, hè?’
    PREMIUM
    column

    Ferrari van 3 miljoen in de prak, Jerry geniet van ‘Schaden­freu­de’: ‘Rij voorzich­tig, hè?’

    Er kan in de provincie Utrecht geen dag voorbij gaan zonder dat iemand zijn/haar auto met enige vaart tegen een boom parkeert. Als de inzittenden er zonder kleerscheuren vanaf komen, de bestuurder geen beschonken prominent is, en de auto een eenvoudig model van een bescheiden merk betreft, haalt zo’n gevalletje blikschade alleen bij hoge uitzondering het nieuws. Maar wanneer het een Ferrari Enzo met een geschatte waarde van drie miljoen euro betreft, staan alle media te popelen om een foto van het wrak af te drukken.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht