Volledig scherm
Het Van der Valk Hotel Utrecht verkozen tot beste van de provincie © Hotels.nl

Bezoekers Hotels.nl vinden Van der Valk beste hotel van Utrecht

Met een 8,9 is het Van der Valk Hotel Utrecht door gasten van boekingswebsite Hotels.nl verkozen tot beste hotel van de provincie Utrecht. 

Met name de service en comfort van het hotel worden door bezoekers geprezen. De cijfers worden bepaald aan de hand van reviewscores van het vorige jaar. In totaal deelden zo’n 30.000 hotelgasten hun ervaring op de site. Het Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk kreeg met een 9,2 de hoogste waardering.

Nog vier andere hotels uit de regio vielen in de prijzen. De Van der Valk-hotels van Veenendaal en Breukelen ontvingen de publieksprijs, het Carlton President werd verkozen als beste stedentrip-hotel en het Mercure Hotel uit Amersfoort heeft de mooiste kamer met een bubbelbad.

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht