Impressie van de hal van de  bibliotheek op de Neude.
Volledig scherm
Impressie van de hal van de bibliotheek op de Neude. © AD

Bibliotheek Neude krijgt café én restaurant

VIDEODe bibliotheek aan de Neude krijgt twee horecapunten. Exploitant Vineyard Company zal in het voorjaar van 2020 een café en een restaurant openen in het voormalige postkantoor.

De Bibliotheek Utrecht en Vineyard hebben dit vanochtend bekendgemaakt.

Het café komt op de begane grond. Bezoekers en passanten kunnen hier terecht voor een kop koffie, lunch en diner. Op de tweede etage is plek gereserveerd voor een restaurant dat uitzicht biedt op het centrum van Utrecht. Op het menu komen gerechten uit de wereldkeuken. ,,Wij verheugen ons erop om in dit iconische pand ontmoetingsplekken te creëren voor alle Utrechters”, laat directeur Jurgen van Wijngaarden van Vineyard weten. 

Vineyard is al langer actief in Utrecht en omgeving. Het exploiteert onder meer Vineyard food & drinks op bedrijventerrein Lage Weide en het horecapunt in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Verder verzorgt het bedrijf partycateringsactiviteiten bij onder andere TivoliVredenburg en Museum Speelklok. 

In januari van dit jaar namen wij een kijkje bij de verbouwing van de bibliotheek aan de Neude. Bekijk hieronder het item.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht